Током божићних празника измењено радно време

Нерадни дани за Божић су недеља, 7. и по препоруци Владе Србије понедељак, 8. јануар па ће радно време јавних служби и малопродајних објеката  бити прилагођено празнику. Већ сутра, на Бадњи дан трговинске радње „Универекспорта“, „Идеје“, „Максија“ и „Лидла“ радиће до 18 сати. Недеља је нерадна, а понедељак, 8. јануар све продавнице прехрамбене робе раде уобичајеним радним временом.

Током празника дежура амбуланта у Светосавској 53. На Бадњи дан  ради до 18 сати. У недељу и понедељак радно време биће до 20 часова. Фебрилна амбуланта у Микронасељу и током празника биће доступна од 8 до 16 часова. Дежура и Дечији диспанзер који ће радити од 9 до 17 сати.

У Општој болници у понедељак, 8. јануара, другог дана Божића, рад у Општој болници Кикинда биће организован као рад за празник.То значи да ће радити дежурне службе, а пацијенти који тог дана имају заказан амбулантни преглед биће благовремено обавештени о новом термину. Грађанима ће 24 сата бити доступна апотека у Блоку ГА 4.

ЈП „Кикинда” током божићних празника радиће по измењеном распореду. Паркинг се неће наплаћивати  у понедељак. Службе водовода и канализације дежураће током празника 24 сата, а за све информације и евентуалне кварове, доступан је број позивног центра 062/88-44-888.

Компанија ФЦЦ комунални отпад односиће према устаљеном распореду.

Главна, али и остале испоставе Поште биће затворен на Божић, а  и другог дана Божића 8. јануара главна Пошта ради од 7 до 15 часова.

 

Од сутра до уторка аутобуси „Аутопревоза“ превозиће путнике по недељном реду вожње.

ТВОЈ БРЗИ ИНФО: Ново на Кикиндском порталу (Видео)

Погледајте преглед недељних дешавања у Кикинди- ТВОЈ БРЗИ ИНФО са Александром Станкић. Пратите нас на...

(ВИДЕО) Бачкоградиштани победници „3х3 фудбал финала Србије”

Састав из Бачког Градишта победник је „3x3 фудбал финала Србије” које је данас одржано у...

(ВИДЕО) На 1.200 квадрата салон „Форма идеале“ у Кикинди: Прва три дана попусти за купце

  У Кикинди је отворен салон намештаја „Форма идеале“ на адреси Милоша Великог 54. Прва...

Don`t copy text!