Водећа Слобода у Кикинди очекује подршку навијача

Слобода је на војвођанском „Истоку” минулог викенда у судару с Рускоселцима била је боља за минималац па дерби сусрет у суботу на Градском стадиону, у гостима код ОФК Кикинде, дочекује с лидерске позиције.

– Против чврстих Рускоселаца, било је како сам очекивао. Слабије смо одиграли у првом делу, а у другом били на јесењем нивоу и довољан нам је био тај гол Галића за тријумф – каже Слободан Митровић, тренер Слободе.

Предстојећег викенда следи најтежи јесењи испит за лидера.

– Идемо једној од најбољих и најорганизованијих екипа у лиги. ОФК Кикинда добро изгледа и физички и тактички на терену, тренирао сам више играча који су сада у њиховом тиму и познато ми је шта нас чека. Међутим, ми долазимо растерећени, немамо притисак од стране управе. Истовремено, досадашњи рад и дисцпилина, уз здраву атмосферу коју негујемо, довели су нас у позицију на којој јесмо и то нећемо кварити. Очекујемо велику подршку наших навијача и желимо позитиван резултат, али и да сви уживамо у дербију – напомиње Митровић.

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

(ВИДЕО) Матурантским плесом средњошколци послали најлепшу слику из Кикинде

Уз звуке из Штраусове опере „Слепи миш” кадрил на тргу испред Градске куће матуранти средњих...

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

Don`t copy text!