3 октобра, 2023

ОФК Кикинда жели бодовно поравнање с лидером из Нових Козараца

Пошто су, како напомињу, драстично оштећени, Кикинђани су ремизирали у Идвору и опет ће, као и пре две седмице са заостатком од три бода чекати у дербију лидера војвођанског „Истока”. Тада је долазио тим из Карађорђева, а сада ће Кикинђани чекати новокозарaчку Слободу.

На почетку наставка меча у Идвору, капитен Ђукић мајсторски је матирао Полетовог голмана, међутим, двадесетак минута касније, судија Ћировић из Вршца, тачније његов помоћник, превидео је очити офсајд у којем се налазио нападач Идворана. Тада је голман ОФК Кикинде Савков истрчао из свог казненог простора, начинио фаул и био искључен. Резервни голман Француски ушао је у игру, уместо нападача Ивановића, стао на гол, а фудбалер домаћина одмах је искористио неискуство млађаног чувара мреже ОФК Кикинде, савладавши га, погодивши голманов угао, управо из тог слободног ударца. Није превид недозвољене позиције била једина одлука на штету Кикинђана, још у три ситуације главни арбитар морао је досудити пенале за кикиндски тим, истичу у кикиндском клубу.

– Тешка утакмица у Идвору, Полет одличан, али на неке ствари нисмо могли утицати, а остаје жал јер смо по приказаном заслужили победу. Но, битно ми је да наш тим поседује карактер – каже Јевто Јарчевић, тренер ОФК Кикинде.

У суботу у дербију, Слобода, која је иначе Јарчевићев матични клуб, долази на кикиндски Градски стадион.

– Не кријемо амбиције против Слободе, која има свој мир, такмичарски је увек на максимуму, а уз то и добро је вођена с клупе. Очекујем пуне трибине, спортски амбијент и да мој тим пружи очекивану игру против екипе коју много респектујемо – јасан је Јарчевић.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!