Владимир Шпоња, тренер ОФК Кикинде: Лутамо због бројних кадровских проблема

Најубедљиви пораз у сезони, севернобанатски српсколигаш претрпио је од Кабела. У Новом Саду, три лопте завршиле су у мрежи ОФК Кикинде која је у нападу опет пуцала у празно, седми пут овога пролећа, а укупно 12. у 25 утакмица.

– Потпуно заслужена победа Кабела. Били су усредсређени и мотивисани па су користили наше киксеве. Имали смо у првом нападу изгледну позицију, а потом је Ивановић из даљине погодио пречку. Међутим, уследиле су, за српсколигашки ранг, необјашњиве погрешке наше последње линије, а онда и губитак самопоуздања. Мане које су евидентне, желели смо кроз тренажни процес да сведемо на минимум, а оне су се појавиле у најнезгоднијим тренутцима и пораз је био неминован – каже Владимир Шпоња, шеф струке Кикинђана.

У суботу (17 сати) на Градски стадион долази Тиса.

– Адорјанци имају индивидуални квалитет, искусног и квалитетног тренера, форма им се стабилизује и долазе с огромном жељом да опстану. Ми лутамо због бројних кадровских проблема. Немамо довољно квалитетних решења, али, ипак, верујем да ћемо освојити бодове за миран финиш. Нисам задовољан како изгледамо тренутно и зато је сада једини циљ да што мирнији дочекамо крај напорног и изједначеног такмичења – јасан је Шпоња.

Д. П.

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

Don`t copy text!