27 септембра, 2023

Викенд на путевима: Због алкохола и психоактивних супстанци искључено 15 возача

На подручју Полицијске управе у Кикинди за дане викенда догодилo се пет саобраћајних незгода, три са материјалном штетом и две у којима су два лица задобила лакше телесне повреде, док је настала је материјална штета у износу од 725.000 динара.

Због саобраћајних прекршаја, захтеви за покретање прекршајног поступка поднети су против 25 учесника у саобраћају и издато је 169 прекршајних налога.

Истовремено, из саобраћаја је због управљања возилом под дејством алкохола и психоактивних супстанци искључено 15 возача, од којих је шест лица задржано у трајању до 12 часова, због присуства више од 1,20 мг/мл алкохола у организму. Такође, откривено је 50 прекршаја некоришћења сигурносног појаса, 112 прекршаја прекорачења дозвољене брзине кретања возила и 37 осталих прекршаја.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!