21 септембра, 2023

У саобраћају за викенд повређено 17 особа, 14 учесника кажњено због вожње под дејством алкохола и психоактивних супстанци

На подручју Полицијске управе у Кикинди за дане викенда догодилo се десет саобраћајних незгода, од тога седам са повређенима. Две особе задобиле су тешке, а десеторо лаке телесне повреде.

Настала материјална штета у овим саобраћајним незгодама процењена је на 550.000 динара. Саобраћајне незгоде догодиле су се, у навећем броју случајева, због неприлагођене брзине.

Због учињених саобраћајних прекршаја, захтеви за покретање прекршајног поступка поднети су против 22 учесника у саобраћају и издата су 83 прекршајна налога.

Истовремено, из саобраћаја је, због управљања возилом под дејством алкохола и психоактивних супстанци, искључено 14 возача, од којих је петоро задржано до 12 сати јер је измерена количина алкохола у организму прелазила границу од 1,2 промила, односно, били су по дејством недозвољених психоактивних супстанци.

Такође, откривено је 12 прекршаја некоришћења сигурносног појаса, 35 прекршаја прекорачења дозвољене брзине кретања возила и 47 осталих прекршаја.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!