Стонотениска кадетска селекција Војводине у „Језеру”: Кикинда идеално место за припреме

Женска и мушка стонотениска кадетска селекција Војводине од понедељка до четвртка припремају се у Кикинди, а данас у „Језеру” мале „пингиће” посетили су Јелена Чуданов, председница Спортског савеза Кикинде и Драган Пецарски, градски већник за спорт.

– Увек излазимо у сусрет свим нашим селекцијама за овакве активности и увек ћемо да будемо део те приче. Сви који долазе у Кикинду на припреме су задовољни, наш град је сада већ постао препознатљив по томе и велико је интересовање екипа и репрезентација да дођу у Кикинду на припреме – рекао је Пецарски.

Душан Ђукић, селектор Стонотениског савеза Војводине, надовезао се:

– Услови у вашем граду су одлични, у хали „Језеро” ради клима, тренираћемо  овде четири дана, двапут дневно, а у близини је и леп парк, идеалан за јутарње трчање. Имамо децу из Новог Сада, Бачке Тополе и Суботице, укупно 12 селектираних и позваних кадета и кадеткиња, а уз њих тренирају и деца из кикиндског СТК Галадска, као и једна девојчица Тузланка, гошћа из Босне и Херцеговине. Очекујемо да од ових селектираних стонотенисара један део у будућности буде и у репрезентацији Србије.

Председник СТСВ Милан Станић закључио је:

– Ове припреме су наше редовне активности, ми смо и организатори свега, али све захваљјући Покрајинском секретаријату за спорт, као и доброј вољи руководилаца Града Кикинде и наравно кикиндском СТК Галадска, који је технички организатор. Радује нас све ова лепа слика из вашег „Језера”, јер услови су заиста више него одлични, а ова деца презадовољна.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!