27 септембра, 2023

Успешна летња сезона у СЦ „Језеро”: Базен у Банатском Великом Селу затвара се сутра

Летња сезона на отвореним базенима Спортског центра „Језеро“ у Кикинди и Банатском Великом Селу била је више него одлична, каже за Кикиндски портал Дејан Пудар, директор ове установе.

– Изузетно смо поносни на чињеницу да, од како се прати и региструје број посетилаца, као и прилив средстава на рачун, ово је најбоља летња сезона у СЦ „Језеро“, по свим параметрима. Поред тога што су одобрени попусти на улазнице, скоро за све посетиоце, где је свако могао да купи улазницу са одређеним попустом, надмашили смо претходну летњу сезону за преко четири милиона динара, а сезона још траје- указује Пудар.

У Банатском Великом Селу, капије отворених базена биће затворене 31. августа, док ће у Кикинди езона трајати све док то временски услови буду дозвољавали, а најкасније до 17. септембра.

– У Кикинди су оборени сви рекорди у смислу броја посетилаца који у једном дану посете отворене базене, где је забележен рекорд од 2.213 улазака током једног дана, док у Банатском Великом Селу, број дневних улазака у најврелијим данима није прелазио 870 посетилаца. Спасилачка служба није имала интервенција, што је најважније, док су наши медицински радници имали свега неколико мањих интервенција у смислу санирања мањих одеротина.  Хигијена на базенима је одлична, а вода је и данас, пред сам крај сезоне, врхунског квалитета. Учинићемо све како би и следећа летња сезона, на отвореним базенима била још боља, а да суграђанима и свим гостима нашег града, буде оаза током врелих летњих дана- истакао је директор „Језера”.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!