Сакупљајте рачуне, у наградној игри спремно још десет станова

Нови круг наградне игре “Узми рачун и победи” почеће у петак, 25. априла и грађани ће поново имати прилику да освоје неки од десет 10 станова у Београду. У апликацију се могу уносити само рачуни из 2024. године, а прво извлачење биће 11. маја.

Право на учешће у наградној игри коју је покренула Влада Србије имају сва пунолетна лица са пребивалиштем или боравиштем на територији Републике Србије. Потребно је да фискални рачун са QR кодом, без обзира на вредност, унесу у мобилну апликацију “Узми рачун и победи”.

Нови круг доноси и једну новину за безготовинска плаћања – уносом у апликацију, сваки рачун добија јединствени алфанумерички код, а уколико је на рачуну забележен безготовински начин плаћања, картицом, инстант и слично, добија се и још један, додатни код. Сви додељени кодови учествују у јавним извлачењима – наводе.

Укупна вредност наградног фонда првог круга у 2024. години је 1,9 милиона евра, а чини га: десет станова у Београду – два једноипособна, два двособна, пет трособних и један четворособни.

Прво извлачење је у суботу, 11. маја, од 18 сати, и моћи ће да се прати на РТС-у. Одржаће се укупно пет јавних извлачења, сваке суботе у исто време.

Апликација “Узми рачун и победи” доступна је у Google Play, Apple или Huawei продавницама, а детаљна правила наградне игре налазе се на сајту https://www.uzmiracun.rs.

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

(ВИДЕО) Матурантским плесом средњошколци послали најлепшу слику из Кикинде

Уз звуке из Штраусове опере „Слепи миш” кадрил на тргу испред Градске куће матуранти средњих...

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

Don`t copy text!