Рођендан „Сани Оптика”: Искористите у петак 5. јула акцијску понуду

Сваког радног дана, од 8 до 14 сати, потпуно бесплатно и без заказивања можете проверити вид, а током целог радног времена, од 8 до 20 сати, слух. Сутра, 5. јула, следи рођенданска акција.

„Сани Оптик” је највећи ланац оптика у Србији, са искуством и традицијом дугом 72 године. Малопродајну мрежу чини 76 Центара за вид и слух у преко 50  градова у Србији и Републици Српској.

Бесплатна провера вида и слуха, консултације за контактна сочива, проба слушних апарата, превентивни прегледи за запослене – погодности су које нуде у „Сани Оптику” на Градском тргу где ће вас у пријатном амбијенту дочекати љубазно особље.

– На адреси Трг српских добровољаца број 32 налазимо се од 5. јула 2023. године. Иначе, у Кикинди смо већ преко 40 година. Провера диоптрије обавља се сваког радног дана, без заказивања, од 8 до 14 сати, а од 14 до 20 сати уз заказивање – сазнајемо од Љиљане Павловић, дугогодишњег оптичара.

Асортиман производа који „Сани Оптик” пласира, пажљиво је одабран, уз поштовање квалитета, модних трендова, али и специфичних захтева локалних тржишта.

Као синоним квалитетних производа и услуга, компанија нуди диоптријске и наочаре за сунце реномираних брендова, савремену технологију слушних помагала, поуздане услуге провере диоптрије, уградњу свих врста диоптријских сочива у оквире, уградњу диоптријских сочива у наочаре за сунце, израде индивидуалних сочива и слично.

Поводом рођендана, у „Сани Оптику” су припремили акцијску понуду.

– У петак 5. јула, поводом нашег рођендана, имаћемо акцију- 20 одсто попуста на диоптријске оквире чија је цена већа од 15.000 динара и поклон ваучер од 2000 динара на куповину слушног апарата-  напомиње Анамариа Варга, оптометриста.

Радно време „Сани Оптика” је од 8 до 20, суботом до 15 часова. Напоменимо и то да овде можете пронаћи диоптријске и наочаре за сунце најпознатијих светских брендова: Gucci, Cartier, Chopard, Bottega Veneta, Alexander McQueen, Saint Laurent, Mont Blanc, Blumarine, Escada, Nina Ricci, Police, Beneton, Cerruti, Puma, Baldinini и многе друге, као и диоптријска стакла реномираних произвођача, међу којима је и „Hoyа”. Ту су и контактна сочива свих врста (диоптријска и козметска), као и средства за одржавање контактних сочива и слушни апарати швајцарске компаније „Phonak” и „Sonic”.

Проба слушних апарата без обавезе куповине

„Сани Оптик” на тржиште доноси савремена технолошка решења слушних помагала. Као генерални заступници реномираних швајцарских произвођача Phonak и Sonic, на тржиште Србије пласирају производе светских лидера у области развоја и производње слушних система. Клијенте оштећеног слуха дочекују обучени саветници за слух, дефектолози и сурдолози, спремни да препоруче одговарајући слушни апарат и да га подесе према индивидуалним потребама клијента. Слушне апарате можете носити на пробу без обавезе куповине.

Погодности за запослене

Куповина је могућа за све клијенте преко осигурања (ДДОР Нови Сад, Дунав осигурање, Генерали, Миленијум, Wienere Stadtische, Сава, Глобос). Затим, ту је 10 одсто попуста на редовне цене диоптријских оквира и наочара за сунце, од 30 до 50 одсто попуста за куповину другог слушног апарата као и многи други одабрани модели диоптријских оквира по сниженим ценама (ограничени број модела доступних на лагеру). Доступна је и куповина на рате без камате, путем административне забране, чекова грађана-пензионих чекова, платних картица.

 

 

 

 

Don`t copy text!