Из Прихватилишта за псе ЈП „Кикинда“ позивају суграђане да удоме новог најбољег пријатеља

Напуштених паса, нажалост, има увек. Зоохигијена ЈП „Кикинда“ је, на свом Инстаграм налогу, представила три, надамо се, нечија, будућа другара.

На насловној фотографији је Бади. Име је добио од запослених јер личи на пса из познатог филма за децу. „Једно је сигурно – оволико доброте у лепим окицама нигде нећете наћи! Овај дечко има око четири године и најмекше крзно на свету. Кад га једном помазите, пожелећете да га сваки дан милујете“, описују у Прихватилишту.

„Жућа је пас из многих прича, па ето прилике да вам живот постане бајка“, наводи се за другог пса. „Млад је и малог раста – има мање од годину дана и веома је умиљат и послушан“.

Флекица се зове лепотан на трећој фотографији. И он је дечак, нема још две године. „Таман је толико стар да све разуме, а довољно млад да буде живахан и увек спреман на игру“, истиче се у опису овог чупавог црно-белог пса.

Из Зоохигијене позивају суграђане да дођу, да одаберу свог новог најбољег пријатеља и помогну једном од паса да пронађу свој заувек дом. Сви пси су чиповани, стерилисани и вакцинисани и удомљавање је потпуно бесплатно.

Прихватилиште се налази на Тополском путу 10 у Кикинди, број телефона је 0230/308-380, а можете им се јавити и мејлом на: zoohigijena@jpkikinda.rs.

Ове слатке и лепе куце чекају на вас.

С. В. О.

Don`t copy text!