21 септембра, 2023

Републичко јавно тужилаштво захтева појачано дежурство и надзор

Републичко јавно тужилаштво упутило је хитан допис свим јавним тужилаштвима Републике Србије којим се тражи, без одлагања, предузимање свих мера из надлежности јавних тужилаштава ради успостављања система појачаног дежурства, рада и надзора у свим основним, вишим, апелационим и јавним тужилаштвима посебне надлежности Републике Србије у предметима кривичних дела против живота и тела, јавног реда и мира, као и других кривичних дела са елементима насиља.

У Републичком јавном тужилаштву сматрају да је наведене мере неопходно предузети ради хитног и координисаног поступања са Министарством унутрашњих послова и другим надлежним државним органима, као и судовима, како би се делотворно и адекватно примениле све законом прописане мере ради стабилизације тренутне безбедносне ситуације у Републици Србији.

Такође се тражи да се, у свим поступцима ради сузбијања безбедносних претњи по друштво или појединце, поступа са нарочитом хитношћу и одлучношћу, уз примену свих законом прописаних мера, наводи се у саопштењу Републичког јавног тужиоца.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!