1 октобра, 2023

(ФОТО) Преврнуо се аутобус код Иђоша: Шест путника превезено у болницу

Аутобус Јавног предузећа „Аутопревоз“ који је саобраћао на линији Кикинда- Падеј, преврнуо се јутрос, око 6.30 сати, у атару Иђоша. Шесторо путника превезено је на преглед у Општу болницу у Кикинди. На срећу, њихово стање није указивало на теже телесне повреде, што је лекарским прегледима и потврђено.

-Примили смо шесторо путника из аутобуса. Сви су стабилно, нема тежих повреда, сви су ушли овде на ногама. Прегледани су, опсервирани и урађена је потребна дијагностика како бисмо их пропратили- наводе на пријемном одељењу Опште болнице Кикинда.

У аутобусу је било 16 путника и возач. Како сазнајемо, већина путника се враћала с посла или путовала до радног места. Приликом слетања с пута, аутобус није био у контакту са другим возилом нити је био у великој брзини. Разлог због кога је возач изгубио контролу над аутобусом, утврдиће истрага.

-Аутобус је, из за сада непознатих околности, слетео с коловоза и преврнуо се на бок у канал. Истрагом ће се утврдити узрок због којег је дошло до ове саобраћајне незгоде- наводе у Полицијској управи у Кикинди.

Због извлачења аутобуса, саобраћај је на овом делу пута повремено био у прекиду.

 

 

 

 

 

 

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!