30 новембра, 2023

Председник Вучић позвао грађане на велики скуп 26. маја

Председник Србије Александар Вучић позвао је све грађане да 26. маја, уочи великих и важних одлука за Србију, дођу на највећи скуп икада одржан у Србији. Александар Вучић је, у обраћању, рекао да ће скуп бити одржан испред Народне скупштине или на Тргу републике у Београду 26. маја у поподневним сатима.

„Поштовани грађани Србије, туга, жалост и бол у Србији не пролазе. Туга за изгубљеном децом, жал за изгубљеним људима, дивним људима који никакву кривицу нису имали. Ми смо после тешког ударца морали да покренемо акцију и само данас прикупили смо готово 3.000 комада наоружања и показали да ћемо бити у стању да се боримо за мир, да сачувамо људске животе и да променимо много тога“, рекао је Вучић.

Како је рекао, показали су добру вољу и према политичким противницима који су на „бруталан начин злоупотребили трагедију и у току дана жалости заказивали своје политичке скупове са јединим циљем да примене насиље и да се насилним путем дочепају власти“.

„Нису то ни крили, само су показали свима своје лице о којем смо, не тако ретко, некада говорили. Без обзира на све, опет смо рекли да стојимо на располагању, да смо спремни да разговарамо о великим и важним променама у држави. Нису хтели да нас чују, нису хтели да слушају зато што мисле да је тренутак да и без избора и без икакве воље народа на силу дођу до власти, знајући да их људи у Србији никада нису хтели и никада неће хтети“, рекао је Вучић.

Председник Србије поручује да су спремни да разговарају о свим темама – од медија, ријалитија, учешћа или неучешћа полиције, подношења оставки различитих функционера и да се о томе расправља и у Народној скупштини.

„Ништа од тога није било довољно и неће бити довољно. Једини њихов циљ је да се на силу преузме власт и да се Србија уведе у хаос, нестабилност, немире и нереде. Управо зато, ми смо се вечерас договорили и позивамо све грађане Србије да 26. маја, дан уочи великих и важних одлука за Србију позовемо људе у одбрану слободарских, демократских вредности наше Србије да дођу на највећи скуп икада одржан у Србији„, поручио је Вучић.

 

не, не , не!!!!!!