1 октобра, 2023

Предато више оружја него током три последње кампање

За непуна два дана кампање за предају нелегалног оружја полицији предато је више оружја него за три последње кампање заједно, а поред тога полиција је регистровала и више од двеста званичних пријава за бизарне поруке и ухапсила 35 особа, преносе медији.

Како незванично сазнаје Информер, полиција је у последње време добила 218 званичних пријава за случајеве када су грађани, већином деца и малолетници постављали бизарне поруке на друштвене мреже.

– Односи се на поруке где су опонашали дечака-убицу, симулирали пуцњаву, правили спискове за одстрел. Полиција одмах реаговала на сваку пријаву. До сада ухапшено 35 особа, а поднет је већи број кривичних и прекршајних пријава – рекао је извор тог листа упознат са случајем.

Када је реч о кампањи у којој грађани без икаквих последица могу да предају нелегално оружје и муницију, ту је број већи него за последње три кампање заједно.

– У полицијске станице за непуна два дана кампање, грађани су донели 3000 комада оружја, 125 хиљада муниције, 150 минско-експлозивних средстава. Ово је више него за три последње кампање заједно – рекао је саговорник Информера.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!