НАТО опозиција ударила на Вучића због подршке Републици Српској: „Докле ћеш да подржаваш злочиначку творевину, председниче?!“

Посебно им боде очи то што председник Србије Александар Вучић интензивно ради на одржавању везе српског народа

Такозвана прозападна српска опозиција поново је ударила на председника Србије Александра Вучића, и то ни мање ни више него због Републике Српске.

Опозиција под контролом страних амбасада на све начине покушава да разједини и подели Србе.

Посебно им боде очи то што председник Србије Александар Вучић интензивно ради на одржавању везе српског народа, ма где да се налази.

Башла Божовић је зато осуо дрвље и камење по председнику Вучићу јер је честитао Дан Републике Српске, коју опозиција сматра „злочиначком творевином“.

– Вучић је и лично и са своје куле у Београду честитао неуставни Дан Републике Српске. Вучићев режим руши суверенитет Босне и Херцеговине, а кроз подршку 9. јануару, који су установили осуђени ратни злочинци, наставља да подржава Додикову политику сецесионизма. Овим се подрива мир – написао је Балша Божовић.

 

(ВИДЕО) На свечаности у Градској кући додељене борачке легитимације

У настојању да се побољша статус и положај бораца из ратова деведесетих, један од програма...

(ВИДЕО) Како да смањимо утицај стресогених фактора: Гост подкаста је др Горан Абрахам

Како утицати на смањење стреса и стресогених фактора који доводе до различитих болести, била је...

(ВИДЕО) Министарка др Дарија Кисић: Кикинда пример добре прaксе подршке породици и деци

https://youtu.be/FiBhRdb_kig?si=UzxqnrXNCAVSLhTn „Улица отвореног срца“ први пут организована у Кикинди била је посвећена деци са ахондроплазијом....