21 септембра, 2023

Међународни тренинг камп: Партизан 17. пут угостио џудоке из овога дела Европе, које је обишао и градоначелник Лукач

По 17. пут кикиндски Џудо клуб Партизан домаћин је међународног тренинг кампа, који је у дворани „Језеро” започео јуче и трајаће до четвртка, а данас је џудоке на татамију обишао градоначелник Кикинде Никола Лукач.

– Овај тренинг камп још је један доказ да добар рад бива препознат и да привлачи пажњу и изван граница наше државе, а квалитетан рад кикиндског Партизана познат је одавно. Сви су нам овде драги гости, желимо да оду пуни лепих утисака, а ми да будемо добри домаћини – истакао је први човек нашега града.

Спортски директор Партизана Светислав Вукмирица рекао је:

– Кренули смо 2005. године с овим кампом и тада смо имали 30 кадета у њему, а сада смо успели да доведемо 400 учесника из 10 држава, од пионира до сениора. Ово је наш најмасовнији камп досад, а радимо га да буде налик на кампове у великим џудо центрима. Смештаја у Кикинди није било довољно па смо неке клубове морали и да одбијемо. Хоћемо да покажемо и да клуб не треба само да чека помоћ од Града већ и да узврати граду на овакав начин, јер учесници кампа потрошиће новац у Кикинди.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!