27 септембра, 2023

„Мамут Опен“ и овог лета на теренима СЦ „Језеро“: Манифестација на још вишем рангу

Да ће Кикинда и Спортски центар „Језеро“ и предстојећег летa бити домаћини традиционалног турнира у баскету 3X3 „Мамут Опен“  потврђено је уговором који је потписан данас између Кошаркашког савеза Србије и кикиндског Спортског центра.

Турнир ће бити одржан 1. јула на отвореним теренима „Језера“ , а неколико екипа већ је најавило своје учешће, укључујући и једну екипу из Косовске Митровице.

Том приликом уручене су захвалнице Кошаркашког савеза Србије Спортском центру “Језеро” Кикинда и директору Дејану Пудару за беспрекорну организацију „Мамут Опен 2022“, чиме је отпочела организација овогодишњег турнира.

-Како је претходних година Спортски центар „Језеро” оправдао, заслужио и у великој мери поставио нове стандарде у врхунском организационом, продукцијском и маркетиншком смислу, са поносом обавештавамо јавност да ће ове године наша спортска манифестација имати виши ранг у односу на претходне године (категорија), те су нам у односу на то неке екипе, из Србије и иностранства, исказале интересовање за учешће на самом турниру. Све ово је још једна степеница до циља, а то је да се у Кикинди организује међународни “Challenger турнир” – истакао је директор СЦ „Језеро” Дејан Пудар.

Такмичење је прошле године окупило више од 30 екипа. Захваљујући доброј организацији, турнир ”Мамут опен Кикинда” стављен је на званичну мапу првенства Србије „Рода 3 на 3”, односно „ФИБА 3 на 3” званичног такмичења.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!