Карате турнир у Старој Пазови: Мноштво медаља за Феникс

Након што су у Младеновцу на Првенству Србије за наде у „Д” класи (наранџасти и црвени појас) у катама освојили злато (Стефан Сили) и екипну бронзу (Миа Вашалић, Ања Киш, Адриана Ћурчин), каратисти кикиндског Феникса, свих узраста од пионира до сениора, у Старој Пазови, на турниру на којем се окупило 400 такмичара из Босне и Херцеговине и Србије, узели су 15 медаља.

– У укупном пласману, са седам златних медаља, у Старој Пазови били смо трећи клуб – каже Тања Сили, тренерица у Фениксу.

Одличја, појединачна или екипна, освојили су: Миа Вашалић, Стефан Сили, Адриана Ћурчин, Матеја Косић, Јана Пантић, Уна Калањ, Невена Вуњак, Никола и Срђан Кочиш, Ања Киш, Теодора Икић, Селена и Јелена Кличић и Наташа Татић.

– Посебно треба издвојити Миу Вашалић која је у катама освојила по две златне и сребрне медаље и Уну Калањ која у борбама узела два злата – истиче Сили.

(ВИДЕО) На свечаности у Градској кући додељене борачке легитимације

У настојању да се побољша статус и положај бораца из ратова деведесетих, један од програма...

(ВИДЕО) Како да смањимо утицај стресогених фактора: Гост подкаста је др Горан Абрахам

Како утицати на смањење стреса и стресогених фактора који доводе до различитих болести, била је...

(ВИДЕО) Министарка др Дарија Кисић: Кикинда пример добре прaксе подршке породици и деци

https://youtu.be/FiBhRdb_kig?si=UzxqnrXNCAVSLhTn „Улица отвореног срца“ први пут организована у Кикинди била је посвећена деци са ахондроплазијом....