21 септембра, 2023

Друга рукометна лига Војводине: Мокринчани хитају ка вишем рангу

У 19. колу Друге лиге Војводине, рукометаши мокринске Црвене звезде остварили су 18. победу и седам кола пре краја сезоне имају седам бодова вишка у односу на првог пратиоца РА Динамо из Панчева. Мокринчани су у Руми савладали 32:25 (16:12) тим Путинаца из оближњег сремеског места, а у наредном колу биће домаћини четвртопласираној Пригревици.

Црвена звезда: Алмаши 4, Иветић 1, М. Малуцков, Дукатаров 10(3), Гаврилов, Домазет 5, Симић, Голић 3, Миливојевић, Ковач 2, Блажић 2, А. Малуцков, Скубан 5.

У женској конкуренцији истог, четвртог, степена такмичења, играле су и рукометашице ЖРК Мокрина, али су на свом терену поражене 36:39 (19:21) од Петроварадина и претпоследње су на лествици. У следећој рунди Мокринчанке ће гостовати Беочину.

ЖРК Мокрин: Плешко, Бркин 9, Стојшић, Голић, Вукобрат 5, Кецић 4(2), Попадић 7, Кнежев 8, Ладичорбић 3. 

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!