27 септембра, 2023

„Мамут Опен 3X3 Кикинда“ окупио екипе из целе Србије

На отвореним теренима Спортског центра „Језеро“ у току је трећи турнир у олимпијском спорту 3х3 баскету који је почео у послеподневним сатима. За наслов победника трећег „Мамут Опен“ турнира ускоро се очекује надметање две најбоље екипе.

Спортско такмичење, „Мамут Опен 3х3 Кикинда“, чији је покровитељ Град Кикинда,  а организатор Спортски центар „Језеро“,  привукао је велики број екипа из целе Србије.

Обезбеђене су и вредне награде. У сениорској категорији,  првопласирана екипа освојиће 100.000 динара као и место у финалу Србије. Другопласиранима следи  20.000 динара и опремa КСС, а трећепласирани ће се окитити  бронзом и опремом КСС.

Такмичила су се и деца, будућност кошарке, баскета 3х3, и спорта уопште, у категорији У14, а за њих су такође спремне вредне награде. Пре финала гледаоци ће уживати у надметању у брзом шутирању „тројки“ као и такмичењу у закуцавању.

Овогодишњи „Мамут Опен“ је хуманитарног карактера. На самом догађају прикупљају се средства за нашег малог суграђанина Дамјана Петровa и Удружење грађана „ Деца са ахондроплазијом“. Осим донација гледалаца и средства од котизације за такмичење у брзом шутирању тројки и закуцавању биће усмерене у ту сврху.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!