1 октобра, 2023

ОФК Кикинда започела припреме: Нови тренер Шпоња на прозивци „бројао” до 19.

Повратник у друштво српсколигаша с Градског стадиона започео је данас припреме за предстојећу сезону, која стартује 12. августа.

Нови тренер ОФК Кикинде Владимир Шпоња на првој прозивци имао је 19 играча, а од новајлија сада су ту: Вељко Лолић, Јован Шевић и Виктор Молнар, који је био оправдано одсутан. Такође, оправдано одсутан је био и Дејан Ивановић.

– Амбиција клуба је да постанемо стабилан српсколигаш. Доста ће зависити од селекције играча коју треба да извршимо и тад ћемо моћи нешто више да кажемо који смо ниво и који су нам домети, али генерално циљ је опстанак у Српској лиги. Припреме ћемо одрадити на Градском стадиону, где имамо одличне услове, а трајаће шест недеља, до почетка првенства 12. августа – рекао је Шпоња.

Спортски директор Марко Вукобрат напоменуо је:

– Нисмо још у потпуности „скоцкали“ тим, преговори са потенцијалним играчима су у току, а тренутно нам је епицентар, што се појачања тиче, штоперски пар. У Српској лиги много су већи изазови, тактички, физички, моторички и због тога профили играча које тражимо су већином млађи фудбалери који могу да испуне те захтеве вишег ранга.

Са оптимизмом и амбицијама наступа и капитен Небојша Ђукић.

– Костур екипе је остао и надамо се да ћемо направити тим која ће бити респектабилан у Српском рангу и да нећемо стрепети за опстанак. Као играчи гледаћемо увек да идемо и за степеник више и даћемо све од себе да заузмемо горњи део табеле.

Стеван Зељковић, Марко Спахић, Милан Рељић, Петар Бајић, Јован Глишић и Војислав Миркоњ, напустили су Кикинђане.

 

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!