10 децембра, 2023

Кикинђани заједно са др Нелетом Карајлићем певали од прве до последње песме

Енергичан, препун позитивне енергије, али и носталгије био је популарни др Неле Каралјић на концеру у Кикинди у оквиру 38. „Дана лудаја“. Заједно са бендом „Осиромашени уранијум“ приредио је Кикинђанима вече за памћење, нарочито онима које је извео на бину како би заједно са њим и члановима Ју групе отпевао чувену песму „Дан републике“. Уселедили су и други хитови „Балада о Пишоњи и Жуги“, „Јави ми, ја ћу чекати“ .

-Било је узбудљиво и сваки конецерт има своју причу. Вечерас  је било јако лепо. Срећан сам и задовољан када видим насмејана лица, а вечерас је само таквих било у Кикинди – открио нам је своје импресије др Неле Карајлић.

Непосредни контакт са публиком одлика је која краси музичара који већ пуних три и по деценије наступа на простору некадашње Југославије. Није изостао ни у нашем граду.

-Традиција је да неко из публике отпева песму са нама. Остали смо јој верни и у Кикинди. Част је наступати исто вече са Ју групом. Одрастао сам уз њихову музику, био сам основац када су почели да свирају и били су нам највећа препрека у учењу, јер је увек било лепше слушати њихове песме него учити лекције. Дубоко су ме дирнули када су изашли на бину – рекао је Карајлић.

Иако је концерт завршио у раним јутарњим сатима, Ненад Јанковић, познатији као др Неле Карајлић, пожелео је чорбу од лудаје, за коју тврди да му је омиљена.

не, не , не!!!!!!