Изградња мотопута од Сомбора до Кикинде почеће 13. децембра

Изградња брзе саобраћајнице од Бачког Брега до Накова и Српске Црње, под називом „Осмех Војводине“ почеће 13. децембра, најавио је министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић. Реч је о путу дужине 186 километара који ће повезати Бачки Брег, односно гранични прелаз са Мађарском, Сомбор, Кулу, Србобран, Нови и Стари Бечеј, Кикинду и Српску Црњу, односно границу са Румунијом.

-Свој део до границе раде и румунски и мађарски партнери, на северу са мостом преко Дунава код Мохача. По завршетку овог пројекта, Бачки Брег ће постати велики гранични прелаз, већи и од Хоргоша –  рекао је Весић.

Извођач  је већ почео са рашчишћавањем терена како би започео са радовима на изградњи брзе саобраћајнице, у складу са дозволом. Весић је навео и да је ова саобраћајница део визије председника Србије Александра Вучића о инфраструктурном и саобраћајном повезивању свих делова Србије.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!