Кикиндским рокерима шест фестивалских медаља

Полазници Мале школе рокенрола кикиндског Студија „Маус“ освојили су чак шест медаља на четвртом БЕДЕФ-у, Бечејском дечијем фестивалу, одржаном протеклог викенда.

„Fenix“

Први наступ младих талентованих рокера био је у озбиљној конкуренцији око стотину деце и младих. Одлуком стручног жирија, за најбољег бубњара на такмичењу проглашен је Никола Лињачки. Група „Metalic Gate“ освојила је прво место у категорији од 9 до 12 година и бронзу међу ауторски бендовима истог узраста. Титулу најбољег бас гитаристе на такмичењу понела је Ива Племић.

Ива Племић

Бенд „Fenix“ освојио је друго место у категорији младих од 15 до 18 година, док је бенду „Догма“ припала трећа позиција у узрасној категорији од 12 до 15 година.

„Догма“

– Била је озбиљна конкуренција, тим је већи успех наших чланова. Жири је био одушевљен, и ми смо сви пресрећни. То нам је подстрех за даљи рад и труд – рекао је Душан Лињачки, власник и ментор у Студију „Маус“.

Дводневни Бечејски дечији фестивал одржан је у Мађарском културном друштву „Петефи Шандор“ у Бечеју, у организацији Музичког центра „Бубамара“, уз подршку Општине Бечеј и мађарска Фондација „Бетлен Габор“.

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

Don`t copy text!