27 септембра, 2023

Добра енергија Милице Павловић треће концертне вечери на Тргу

У жестоком ритму почео је концерт некадашње „Звезде Гранда“, Милице Павловић. У истом маниру се и наставио, на одушевљење публике свих генерација која је напунила кикиндски Трг трећег дана манифестације „Дани лудаје“.

– Јако сам срећна што сам овде вечерас, ове године сам много певала на трговима. Срећна сам јер увек много људи дође на мој и концерт Саше Матића. Могу да кажем у своје и у његово име да смо припремили леп програм, долазимо са добром енергијом, весели и расположени. Иначе, обожавам бундеву, већ сам била понуђена, чим сам дошла, али ћу се почастити тек после концерта – рекла нам је Милица пре изласка на бину.

Најављујући свој концерт у београдској „Арени“ каже да то види као могућност да покаже све што је научила за 11 година бавећи се овим послом, и као благослов јер ће моћи да захвали својој публици за сву подршку коју јој пружају.

– На крају дана, ја сам срећна девојка – додала је Милица.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!