Ђиласовци тоалет папиром засули Скупштину

Драли су се, лупали по клупама, међу њима и Мариника Тепић, правили несносну галаму током пребројавања гласова, Ћута Јовановић је бацао папире.
Посланици опозиције поново су данас дивљали и понашали се примитивно током седнице Народне Скупштине Србије.

Када је Ана Брнабић изабрана за председника Скупштине, захвалила је посланицима који су јој указали поверење, после чега је прешла на следећу тачку дневног реда – избор потпредседника.

Драли су се, лупали по клупама, међу њима и Мариника Тепић, правили несносну галаму током пребројавања гласова, Ћута Јовановић је бацао папире, а на све то, бацали су ролне тоалет папира.
Тиме су показали колико поштују институције Републике Србије.
– Да објасним грађанима Републике Србије, да би разумели зашто Скупштина изгледа овако како изгледа. Три дана су трајале консултације, ниједан од та три дана се посланици дела опозиције нису појавили – рекла је председница Скупштине Ана Брнабић и додала:
– Део опозиције се појавио. Сви предлози опозиције су уважени. Само да сте показали мрву поштовања, али не, једини циљ вам је да се прави циркус. Да ли сте били заинтересовани за консултације око потпредседничких места? Да ли сте били у сали када смо покренули ову тачку дневног реда? Нисте, па је на основу ове две премисе расправа на ту тему завршена. Да сте били заинтересовани за потпредседничка места, појавили бисте се на консултацијама.

24седам

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!