Ватерполисти ЖАК-а стигли до другог тријумфа у сезони: У „Језеру” потопљена Бањица

Ватерполисти ЖАК, у петом колу Прве „А” лиге, уписали су победу од 13:8 (5:3, 1:1, 3:1, 4:3) на свом базену над екипом београдске Бањице, практично другим тимом Партизана. Ишло је све по замисли тренера Кикинђана Мирослава Мунћана у овом мечу, али ипак, наглашава он, није било лако уписати нове бодове.

– Очекивали смо ову победу, али била је ово тешка утакмица за нас. Истина је да смо диктирали ритам од почетка до краја, али због наших великих осцилација у претходним колима, било је одређене бојазни да може да нам се опет деси неки велики пад. На срећу, то се није догодило и зато моји момци заслужују честитке за добру игру. Након двонедељне паузе опет имамо утакмицу на домаћем базену, дочекаћемо Ваљево. Бићемо тада апсолутни фаворити па ће шансу добити и неки млађи играчи с досад мањом минутажом – каже Мунћан.

Након вечерашњег непотпуног петог кола, „Железничари” су шести на табели са седам бодова односно две победе и ремијем, уз два пораза.

ЖАК: Бушић, Цветић, Наћук 5, Зорић, Будурин 1, Јовановић, Илић 1, Радовановић, Палатош 1, Гавранов 2, Симић, Талаја 2, Степанов, Стојадинов 1.

ТВОЈ БРЗИ ИНФО: Ново на Кикиндском порталу (Видео)

Погледајте преглед недељних дешавања у Кикинди- ТВОЈ БРЗИ ИНФО са Александром Станкић. Пратите нас на...

(ВИДЕО) Бачкоградиштани победници „3х3 фудбал финала Србије”

Састав из Бачког Градишта победник је „3x3 фудбал финала Србије” које је данас одржано у...

(ВИДЕО) На 1.200 квадрата салон „Форма идеале“ у Кикинди: Прва три дана попусти за купце

  У Кикинди је отворен салон намештаја „Форма идеале“ на адреси Милоша Великог 54. Прва...

Don`t copy text!