Успех џудиста Партизана у Суперлиги: Сутра напад на бронзу

Џудисти кикиндског Партизана сутра ће се у Београду, у банатском дербију против зрењанинског Пролетера, борити за треће место у Суперлиги Србије. Епилог је то првога дана државног шампионата одржаног у главном граду на којем је клуб из нашег града најпре у такмичењу по групама био поражен 3:2 од фаворита ОЏК Београда, а онда је пролаз у нокаут фазу осигурао победом од 4:1 над београдском Жандармеријом.

У елиминационом делу Црвена звезда је потом 5:0 савладала нашу екипу, а онда је Партизан био бољи од новосадског Борца 3:2 и тако стекао право наступа у сутрашњим борбама за медаљу.

– Презадовољни смо резултатима. Већ у првом сусрету против ОЏК Београда били смо близу изненађења. После 2:2 у борбама, одлучила је апсолутна категорија у корист Београђана, иако је у том окршају наш борац имао предност. И против Звезде, иако смо поражени на крају максималним резултатом, одлучивале су нијансе у трећем, четвртом и петом мечу. Истина, и ми смо потом тесно савладали Новосађане – рапортирао нам је из Београда Драгослав Кењало, члан управе кикиндског клуба.

За Партизан су данас наступили: Растко и Михајло Анђеловић, Никола Тодоровић, Божидар Вучуровић, Матеја Вукмирица, Божо Елезовић и Владан Живковић. 

У финалу Суперлиге састаће се Црвена звезда и ОЏК Београд.

ТВОЈ БРЗИ ИНФО: Ново на Кикиндском порталу (Видео)

Погледајте преглед недељних дешавања у Кикинди- ТВОЈ БРЗИ ИНФО са Александром Станкић. Пратите нас на...

(ВИДЕО) Бачкоградиштани победници „3х3 фудбал финала Србије”

Састав из Бачког Градишта победник је „3x3 фудбал финала Србије” које је данас одржано у...

(ВИДЕО) На 1.200 квадрата салон „Форма идеале“ у Кикинди: Прва три дана попусти за купце

  У Кикинди је отворен салон намештаја „Форма идеале“ на адреси Милоша Великог 54. Прва...

Don`t copy text!