3 октобра, 2023

УЖИВО: ОФК Кикинда у последњој утакмици полусезоне на импресиван начин освојила јесењи ловор – чиста десетка!

Фудбалери ОФК Кикинде високом победом од 10:0 задржали су челну позицију и презимиће на челу табеле војвођанског „Истока”!

ОФК Кикинда – Пролетер (БК) 10:0 (7:0)

Кикинда – Градски стадион. Гледалаца: 150. Судија: Марко Марковић (Панчево). Стрелци: Ђукић 8, 15, 44, 67, Ивановић 20, 24, 38, Кецман 39, Тодоров 70, Француски 83. минут.

ОФК КИКИНДА: Савков, Божић, Рељић (Бајић), Кецман, Ивановић (Француски), Зељковић, Спахић, Тодоров, Ђукић, Барбул (Рафаел), Радовановић (Цвијановић).

ПРОЛЕТЕР: Лукић, Ковачевић, Бокун, Блажу, Томић, Суботић, Тимић, Мишовић, Ивковић, Марковић, Лака.

Данас и сутра на теренима Војвођанске лиге „Исток” на распореду су мечеви  15, последњег кола првог дела сезоне, а на Градском стадиону од 13 сати фудбалери ОФК Кикинде дочекали су тим Пролетера из Банатског Карловца. Утакмица је то у којој су Кикинђани желели победу и оверу јесењег ловора како би презимили на челној позицији табеле и најавили, након само године, повратак у Српску лигу.

8. минут: ГОЛ! 1:0 ЂУКИЋ. Барбул је прошао по левој страни и убацио лопту у казнени простор, а капитен Небојша Ђукић ногом ју је проследио у мрежу.

15. минут: ГОЛ! 2:0 ЂУКИЋ. Опет је Барбул набацио, а Ђукић је овога пута главом погодио и удвостручио предност.

20. минут: ГОЛ! 3:0 ИВАНОВИЋ. После брзе акције Ђукић је кратко додао до Дејана Ивановића који је одмереним ударцем, мало искоса, рутински повисио резултат.

24. минут: ГОЛ! 4:0 ИВАНОВИЋ. Још један продор Барбула по левој страни и набачена лопта, а Ивановић је онда главом с прве стативе погoдио супротан угао.

35. минут: ОФК Кикинда, и поред високе предности, наставила с нападима, дефанзивац Тодоров био је у одличној прилици, али је гостујући играч избио лопту с гол црте.

38. минут: ГОЛ! 5:0 ИВАНОВИЋ. Хет-трик Ивановића, сада му је асистирао с бока Радовановић.

39. минут: ГОЛ! 6:0 КЕЦМАН. Повратну лопту одиграо је Ивановић, а Кецман је с двадесетак метара добро нациљао и погодио за огромну предност.

44. минут: ГОЛ! 7:0 ЂУКИЋ. И Ђукић је остварио хет-трик до одмора, главом је погодио након центаршута Спахића за нестваран резултат на полувремену.

53. минут: Француски, који је ушао на полувремену, био у прилици.

60. минут: Након сата утакмице, резултат је и даље из првог дела меча. Мреже у наставку мирују.

67. минут: ГОЛ! 8:0 ЂУКИЋ. Ђукић стигао до четвртог гола на утакмици, претходно га је упослио Спахић.

69. минут: Прва одбрана голмана гостију Лукића, шутирао је Ђукић.

70. минут: ГОЛ! 9:0 ТОДОРОВ. Након корнера, с петерца се уписао међу стрелце и Станислав Тодоров.

75. минут: Рафаел је био у прилици да ОФК Кикинди донесе двоцифрену предност, али шутирао је поред гола.

80. минут: Још једна одбрана гостујућег голмана, Спахић није успео да се упише у стрелце.

83. минут: ГОЛ! 10:0 ФРАНЦУСКИ. Спахић је заврнуо у казнени простор, а у паду Марко Француски главом је ефектно „заокружио” резултат.

КРАЈ

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!