Војвођански „Исток”: Пораз Слободе на „Илији”, Црњани славили

У последњој утакмици трећег кола Војвођанске лиге Исток”, Слобода је у Новим Козарцима поражена 3:5 од српскоцрњанске Будућности. Из једине опасности у првом делу, Црњани су повели преко Драговића који је одбитак од пречке проследио у мрежу. Наставак је био много садржајнији. До лопте убачене у празан простор стигао је Мисић и донео изједначење. Међутим, убрзо је на супротној страни голман Ђаковић скривио казнени ударац, а гостима је с пенала предност вратио Влаучин док је два минута касније Мастило улетео у празан простор и искоса погодио за 1:3. Мисић је још једним голом, полумаказицама, вратио неизвесност, али је ближе крају Мастило све одрадио и као на тацни послужио, пред мрежом домаћина усамљеног, Матића за нових плус два за госте. У надокнади, конфузију у одбрани домаћина искористио је Ковачевић, а онда је још с беле тачке за Слободу погодио Терзин, за коначан исход.

Стадион: „Илија Пантелић”. Гледалаца: 100. Судија: Вукашин Марковић (Панчево). Стрелци: Мисић 56. и 71. и Терзин (пенал) 90+3. за Слободу, Драговић 36, Влаучин (пенал) 64, Мастило 66, Матић 77. и Ковачевић 90+1. за Будућност.
СЛОБОДА: Ђаковић, Л. Богојевић (Радулашки), Марковић, Јовандић, Галић, Поповић (Лисица), Мисић, Карановић (Терзин), М. Богојевић (Француски), Ћосић (Цвијановић), Вокић.
БУДУЋНОСТ: Живков, Станић, Терзин, Марков (Кондић), М. Томин (Кубуровић), Хованец (Ј. Томин), Матић, Влаучин, Ајдарић, Мастило, Драговић (Ковачевић).
Д. П.

Don`t copy text!