Кикинђани заједно са др Нелетом Карајлићем певали од прве до последње песме

Енергичан, препун позитивне енергије, али и носталгије био је популарни др Неле Каралјић на концеру у Кикинди у оквиру 38. „Дана лудаја“. Заједно са бендом „Осиромашени уранијум“ приредио је Кикинђанима вече за памћење, нарочито онима које је извео на бину како би заједно са њим и члановима Ју групе отпевао чувену песму „Дан републике“. Уселедили су и други хитови „Балада о Пишоњи и Жуги“, „Јави ми, ја ћу чекати“ .

-Било је узбудљиво и сваки конецерт има своју причу. Вечерас  је било јако лепо. Срећан сам и задовољан када видим насмејана лица, а вечерас је само таквих било у Кикинди – открио нам је своје импресије др Неле Карајлић.

Непосредни контакт са публиком одлика је која краси музичара који већ пуних три и по деценије наступа на простору некадашње Југославије. Није изостао ни у нашем граду.

-Традиција је да неко из публике отпева песму са нама. Остали смо јој верни и у Кикинди. Част је наступати исто вече са Ју групом. Одрастао сам уз њихову музику, био сам основац када су почели да свирају и били су нам највећа препрека у учењу, јер је увек било лепше слушати њихове песме него учити лекције. Дубоко су ме дирнули када су изашли на бину – рекао је Карајлић.

Иако је концерт завршио у раним јутарњим сатима, Ненад Јанковић, познатији као др Неле Карајлић, пожелео је чорбу од лудаје, за коју тврди да му је омиљена.

ТВОЈ БРЗИ ИНФО: Ново на Кикиндском порталу (Видео)

Погледајте преглед недељних дешавања у Кикинди- ТВОЈ БРЗИ ИНФО са Александром Станкић. Пратите нас на...

(ВИДЕО) Бачкоградиштани победници „3х3 фудбал финала Србије”

Састав из Бачког Градишта победник је „3x3 фудбал финала Србије” које је данас одржано у...

(ВИДЕО) На 1.200 квадрата салон „Форма идеале“ у Кикинди: Прва три дана попусти за купце

  У Кикинди је отворен салон намештаја „Форма идеале“ на адреси Милоша Великог 54. Прва...

Don`t copy text!