Стеван Зељковић, бивши Великоселац, у суботу против Козаре биће адут лидера ОФК Кикинде: Козара ми је драга, али имамо своју рачуницу

Седмицом у мрежи последњепласираних Качареваца, водећи Кикинђани ушли су у последњих пет кола војвођанског „Истока” с огромном предношћу од 11 бодова у односу на друге Карађорђевчане. Разлика у квалитету била је очита, а разноврсност у нападу и добра реализација донели су ОФК Кикинди рутинску победу над тимом из Качарева. Након дужег периода одсуства, због повреде зглоба, као стартер у тиму лидера појавио се Стеван Зељковић, постигавши два уводна поготка и потом поневши епитет најбољег појединца. Прво је мајсторски погодио с 25 метара левом ногом, а други пут био је стрелац после најлепше акције на утакмици.

– Мучила ме је повреда месец дана, сада је прошлост, а ова висока победа и два гола на почетку сусрета с Качаревацима још више ми због свега тога значе – каже Зељковић.

Поникао у великоселској Козари, којој ће ОФК Кикинда у госте у суботу од 17 сати, имаће у локалном дербију и додатни мотив.

– Козара ми је драга, али ОФК Кикинда има своју рачуницу. Напорно тренирамо и нећемо се опустити, иако смо надомак повратка међу српсколигаше, па нескривено очекујем наставак нашег последњег низа победа, који би у суботу требало да повећамо на шест – истиче Зељковић.

Тренер Јевто Јарчевић очекује пуну трибину и узбудљиву утакмицу.

– Сваки локални дерби носи драж без обзира какав је положај екипа на табели. Козара има искусан састав и добре појединце, а не мањка им нити радне етике као и мотива против нас, па очекујем за мој тим тежак и захтеван меч. Имају Великоселци одличан терен, зато ћемо се растрчати и пружити максимум – јасан је Јарчевић.

ТВОЈ БРЗИ ИНФО: Ново на Кикиндском порталу (Видео)

Погледајте преглед недељних дешавања у Кикинди- ТВОЈ БРЗИ ИНФО са Александром Станкић. Пратите нас на...

(ВИДЕО) Бачкоградиштани победници „3х3 фудбал финала Србије”

Састав из Бачког Градишта победник је „3x3 фудбал финала Србије” које је данас одржано у...

(ВИДЕО) На 1.200 квадрата салон „Форма идеале“ у Кикинди: Прва три дана попусти за купце

  У Кикинди је отворен салон намештаја „Форма идеале“ на адреси Милоша Великог 54. Прва...

Don`t copy text!