Предато више оружја него током три последње кампање

За непуна два дана кампање за предају нелегалног оружја полицији предато је више оружја него за три последње кампање заједно, а поред тога полиција је регистровала и више од двеста званичних пријава за бизарне поруке и ухапсила 35 особа, преносе медији.

Како незванично сазнаје Информер, полиција је у последње време добила 218 званичних пријава за случајеве када су грађани, већином деца и малолетници постављали бизарне поруке на друштвене мреже.

– Односи се на поруке где су опонашали дечака-убицу, симулирали пуцњаву, правили спискове за одстрел. Полиција одмах реаговала на сваку пријаву. До сада ухапшено 35 особа, а поднет је већи број кривичних и прекршајних пријава – рекао је извор тог листа упознат са случајем.

Када је реч о кампањи у којој грађани без икаквих последица могу да предају нелегално оружје и муницију, ту је број већи него за последње три кампање заједно.

– У полицијске станице за непуна два дана кампање, грађани су донели 3000 комада оружја, 125 хиљада муниције, 150 минско-експлозивних средстава. Ово је више него за три последње кампање заједно – рекао је саговорник Информера.

ТВОЈ БРЗИ ИНФО: Ново на Кикиндском порталу (Видео)

Погледајте преглед недељних дешавања у Кикинди- ТВОЈ БРЗИ ИНФО са Александром Станкић. Пратите нас на...

(ВИДЕО) Бачкоградиштани победници „3х3 фудбал финала Србије”

Састав из Бачког Градишта победник је „3x3 фудбал финала Србије” које је данас одржано у...

(ВИДЕО) На 1.200 квадрата салон „Форма идеале“ у Кикинди: Прва три дана попусти за купце

  У Кикинди је отворен салон намештаја „Форма идеале“ на адреси Милоша Великог 54. Прва...

Don`t copy text!