Заказана седница Скупштине Града: Пред одборницима извештаји о раду

За четвртак, 30. новембар, председник Скупштине Града Младен Богдан заказао је 33. седницу градског парламента. Пред одборницима ће се наћи 28. тачака дневног реда међу којима су: одлука о допуни оснивачког акта ЈП „Кикинда“, као и усвајање извештаја о пословању за прошлу годину: Центра за социјални рад, Центра за пружање услуга социјалне заштите, Геронтолошког центра и Црвеног крста.

Разматраће се и одлуке о: утврђивању просечних цена квадратног метра одговарајућих непокретности на територији Града за утврђивање пореза на имовину за 2024. годину, о изменама одлуке о тарифи накнаде за коришћење јавне површине, о усвајању Локалног антикорупцијског плана Града Кикинде за период од 2023. до 2026. године, о покретању поступка за реализацију пројекта јавно-приватног партнерства  ради  обављања послова комуналне делатности: дезинфекције, дезинсекције, дератизације и осталих сродних услуга  попут сузбијања комараца, крпеља, глодара и амброзије на јавним површинама Града Кикинде. Решења о именовању  и разрешењу чланова одбора у установама чији је оснивач локална самоуправа, такође су на дневном реду.

 

(ВИДЕО) На свечаности у Градској кући додељене борачке легитимације

У настојању да се побољша статус и положај бораца из ратова деведесетих, један од програма...

(ВИДЕО) Како да смањимо утицај стресогених фактора: Гост подкаста је др Горан Абрахам

Како утицати на смањење стреса и стресогених фактора који доводе до различитих болести, била је...

(ВИДЕО) Министарка др Дарија Кисић: Кикинда пример добре прaксе подршке породици и деци

https://youtu.be/FiBhRdb_kig?si=UzxqnrXNCAVSLhTn „Улица отвореног срца“ први пут организована у Кикинди била је посвећена деци са ахондроплазијом....