27 септембра, 2023

Војвођански „Исток”: Великоселци и Рускоселци ремизирали у дербију

У локалном дербију у Банатском Великом Селу, између Козаре и рускоселске Црвене звезде није било победника, меч је завршен резултатом 1:1. Пошто је у казненом простору домаћина, у 34. минуту, оборен Новковић, сигуран је с пенала био Цвијановић за предност гостију. Могли су Рускоселци и пре и после гола, у две ситуације погодити, а пет минута пре краја, након корнера, Мисић је изблиза ударцем главом донео бод Козари, која је до краја замало стигла и до сва три, али је статива спасила госте.

Козара: Ми. Француски, Јелача (Мисић), Лисица, М. Бунић (Ма. Француски), Рофа (Латиновић), Б. Бунић, Јовандић, Петровић, Спахић, Кочиш (Карановић -), Чуданов.

Црвена звезда: Мишков, Миркоњ, Јанков, Цвијановић (Узелац), Новковић, Војводић, Кресоја, Зечевић, Чубрило, Чуданов, П. Бајић (М. Бајић).

Сутра од 16 сати на распореду је и други локални дерби у оквиру овога петог кола војвођанског „Истока”, ЖАК ће на кикиндском Вашаришту дочекати новокозарачку Слободу.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!