Војвођански „Исток”: Ћосић и Галић за пролећну четворку Слободе

Настављено је првенство Војвођанске фудбалске лиге „Исток”, а од наших клубова данас је играла једино Слобода, савладавши у Новим Козарцима тим ковинског Радничког, резултатом 4:1 (2:0).

У раној фази домаћин је начео Ковинце, најпре је Ћосић у другом минуту погодио после прекида, а убрзо је, у осмом, мрежу лоб ударцем затресао и Галић пошто је пре тога лепо пребачена одбрана гостију.

Почетком наставка, Богојевић је аутоголом у 54. минуту вратио неизвесност. Претходно је голман Ђаковић интервенисао, али је лопта потом погодила дефанзивца Новокозарчана и одбила се у мрежу, а ближе крају још два поготка домаћина за оверу тријумфа. Опет су стрелци били исти као и с почетка меча. Ћосић је у 76. повисио на 3:1, поново после прекида, али сада је главом добро реаговао, а Галић је у 86. минуту ставио тачку након соло продора.

СЛОБОДА: Ђаковић, Радулашки, Лисица, Богојевић, Галић (Б. Марковић), Поповић, Вокић, Цвијановић, Ђорић (Благојевић), Д. Ћосић, Ковачевић (Љубојевић).

Сутра, од 14.30 сати, у Руском Селу, Црвена звезда чекаће састав Пролетера из Банатског Карловца, великоселска Козара у госте ће Војводини, у Перлезу, а кикиндски ЖАК у Меленце ће Русанди.

Д. П.  

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!