Први турнир Младих вукова, у дворани „Језеро”, за фудбалере рођене 2013. и млађе

Школа фудбала Млади вукови организовала је у „Језеру” први турнир у малом фудбалу за дечаке рођене 2013. године и млађе. Наступа, осим домаћина, још 11 клубова и укупно 140 играча, међу њима и новосадска Војводина и београдски Партизан, а надметање је отворио градоначелник Кикинде Никола Лукач. Председник ШФ Млади Вукови, Драган Зечевић, рекао је:

– И досад смо повремено правили турнире у нашем балону, али сада смо одлучили да уз помоћ градске управе све подигнемо на много виши ниво. Овакви турнири чести су за ове млађе узрасте, међутим у Кикинди их нисмо имали превише, а сада желимо да барем једанпут годишње и ми будемо домаћини на овакав начин. Хоћемо да се наша деца што чешће опробају да виде на којем су нивоу у односу на ривале.

Председница Спортског савеза Кикинде Јелена Чуданов надовезала се:

– Град се потрудио да све ово подржи, желимо да овај тунир постане лепа традиција и увек ћемо да подржимо овакве догађаје. Деца су нам најбитнија, а онда самим тим и њихово бављење спортом и зато хоћемо да и у ШФ Млади вукови, дечаци могу да виде где се налазе када је реч о њиховом фудбалском знању.

Вукашин Стојановић, мали фудбалер из ШФ Млади вукови, представио се укратко:

– Имам 10 година, а пет година већ тренирам у Младим вуковима. Играм углавном у нападу, фудбал ми много значи у животу и желео бих да једног дана заиграм у неком великом клубу.

Д. П.   

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

(ВИДЕО) Матурантским плесом средњошколци послали најлепшу слику из Кикинде

Уз звуке из Штраусове опере „Слепи миш” кадрил на тргу испред Градске куће матуранти средњих...

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

Don`t copy text!