Војвођанска фудбалска лига „Исток”: Кикинђани у финишу сломили отпор Рускоселаца

Утакмицама 16. кола настављено је првенство Војвођанске лиге „Исток”, а од пет наших клубова данас су играли ОФК Кикинда и рускоселска Црвена звезда те великоселска Козара која је била у Житишту код Јединства из Банатског Карађорђева. Оба сусрета завршена су истим резултатом – 2:0 за домаћине.

На Градском стадиону ОФК Кикинда је у финишу сломила отпор Рускоселаца, погоцима Небојше Ђукића (из казненог ударца) у 85. минуту и Марка Спахића у четвртом минуту судијске надокнаде. Над Ђукићем је и начињен фаул за најстрожу казну, на ивици шеснаестерца, а други је гол домаћин постигао након акције Радовановића по крилу и убачене ниске лопте на другу стативу након чега је Спахић само потврдио победу.

ОФК Кикинда: Савков, Божић, Рељић, Јарић (Барбул), Кецман, Мирков, Ивановић (Рафаел), Зељковић (Глишић), Спaхић (Галешев), Ђукић (Хајду), Радовановић.

Црвена звезда: Костуранов, Белић (Узелац), Апић, Јанков,  Симић, Коцкар, Цвијановић, Попесков, Војводић, Кресоја, Лаништанин.

Сутра од 15.30 сати на кикиндском Вашаришту састаће се ЖАК и новокозарачка Слобода.

(ВИДЕО) На свечаности у Градској кући додељене борачке легитимације

У настојању да се побољша статус и положај бораца из ратова деведесетих, један од програма...

(ВИДЕО) Како да смањимо утицај стресогених фактора: Гост подкаста је др Горан Абрахам

Како утицати на смањење стреса и стресогених фактора који доводе до различитих болести, била је...

(ВИДЕО) Министарка др Дарија Кисић: Кикинда пример добре прaксе подршке породици и деци

https://youtu.be/FiBhRdb_kig?si=UzxqnrXNCAVSLhTn „Улица отвореног срца“ први пут организована у Кикинди била је посвећена деци са ахондроплазијом....