21 септембра, 2023

Фудбалски савез Града Кикинде шири темеље: Нових 13 арбитара добило сведочанства

Стручна струковна организација судија која делује у оквиру ФСГ Кикинде, организовала је Школу за нове фудбалске арбитре. Похађало ју је и успешно окончало 13 кандидата, а међу њима и пет младих дама.

– Три месеца трајало је школовање, током којег су кандидати савладали теоријски и практични део. Руководилац школе био је Никола Ранков, председник Комисије за унапређење судија, а у раду му је помагао Кристијан Ковач – каже Невен Зекоња, председник Стручне струковне организације судија.

Темељи ФСГ Кикинда проширени су на тај начин новим арбитрима, а на списку су: Ивана Живковић, Катарина Петков, Јелена Симић, Елена Прокичевић, Јана Зобеница, Вељко Попов, Лука Коштић, Јово Ступар, Марија Марков, Стефан Момчилов, Милан Молнар, Никола Ћирић и Светозар Вукашиновић.

 

 

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!