Владимир Шпоња, тренер ОФК Кикинде, одахнуо: Победом у Паланци, скинули смо притисак

Минималном победом у Бачкој Паланци, поготком Лолића, фудбалери ОФК Кикинде освојили су бодове за миран финиш сезоне и у преостала три кола играће без стреса и за што бољи пласман па Владимир Шпоња, шеф струке Кикинђана, након бројних упозорења својим ученицима током пролећа, коначно може одахнути.

– После врло лошег периода, слабе енергије и много критика с разлогом упућених на наш рачун, успели смо да великом жељом и пожртвовањем дођемо до вредне победе. Екипа Бачке је показала да има квалитет за много више бодова него што их је освојила и били смо свесни да нас чека тежак задатак. Определили смо се за нешто затворенију игру, чекали шансе из  контранапада и то нам је на крају донело позитиван исход – истиче Шпоња.

У суботу (17 сати) на Градски стадион долази зрењанински Раднички.

– Раднички овог пролећа одлично изгледа на терену. Тренер Зрењанинаца Левнаић добро је посложио коцкице. Екипа игра с пуно самопоуздања, делује дисциплиновано, распуцани су и биће то прави комшијски дерби. Верујем да ће нас последња победа покренути, скинули смо притисак, а сада је наша жеља да будемо пласирани у горњем делу табеле. После суспензије у тим се враћају Рафаел и Мојсиловић, али ни у овом колу нећемо бити комплетни, јер нам је картоне упарио Станаћев, а Ђукић је под знаком питања – каже Шпоња.

Д. П.

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

Don`t copy text!