21 септембра, 2023

Више инвеститора заинтересовано за изградњу тржног центра у Микронасељу

На парцели у улици Јована Јовановића Змаја на којој је још 2000. године започета изградња зграде за младе парове, припаднике војске и полиције, али никада није одмакла, више инвеститора заинтересовано је за изградњу тржног центра. Како Кикинда још нема модеран шопинг центар са познатим брендовима на једном месту, нема сумње да ће овај пословни потез бити пун погодак, а шопинг дестинација посећена . Парцелу ће Град понудити на продају, а претходно ће се решење којим су дефинисани купопродајни услови  наћи пред одборницима на сутрашњој седници, потврдио је за Кикиндски портал члан Градског већа Саша Танацков.

-Град  има више заинтересованих потенцијалних инвеститора за ту локацију, али не за станоградњу, већ за пословни објекат за различите малопродајне објекте типа ритејл парка односно тржног центра отвореног типа. Стога је закључено да би било корисно да огласимо продају тог земљишта у циљу  добијања оних садржаја које град у овом моменту нема. Тиме ћемо у Микронасељу, можда и најмногољуднијем делу града, комунално и инфраструктурно решити тај део  додатних садржаја малопродајних објеката и других објеката из услужних делатности, али и комуналног уређења додатних паркинг места којих недостаје у Микронасељу- наводи Танацков.

Грађевинско земљиште је укупне површине 11.383 м2. Биће понуђено на продају прикупљањем писаних понуда, по почетној цени од 260.000 евра, коју је утврдио лиценцирани проценитељ.

Рок за изградњу и пуштање у рад објекта је 15 месеци од  дана солемнизације Уговора код јавног бележника. Трошкове уклањања постојећих темеља сносиће купац.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!