(ВИДЕО) Градски одбор СНС обележио рођендан странке, подељено 60 захвалница члановима

У Градском одбору Српске напредне странке у Кикинди вечерас је, пригодном свечаношћу обележено 15 година од оснивања странке. Члановима и симпатизерима обратила се председница Градског одбора Станислава Хрњак.

– Пре 15 година основали смо странку са јасном идејом, програмом, искреним приступом и политиком која је дала конкретне резултате. Србија више није иста земља, има 550.000 радника више, раст плата и пензија, улаже се у образовање. здравство, научнотехнолошки развој, индустријске зоне, и сви сегменти друштва бележе озбиљан напредак. Било је пуно изазова, али као што смо и пре 15 година, без подршке било ког медија, ишли од куће до куће, разговарали са грађанима, ширили мрежу активиста и промовисали своју политику, то радимо и данас.

– Нама је мишљење суграђана веома важно, спрам тога и постављамо циљеве и ово прво полувреме завршавамо са озбиљним напретком. Планови су нам да, у сусрет изборима, представимо циљеве у свим сферама друштва, а грађани ће дати суд. Уверена сам да врло добро знају да направе разлику између оних који искрено приступају и праве резултате  и оних који демагошки пропагирају своје политичке циљеве – истакла је, између осталог, председница кикиндског одбора СНС.

Овом приликом, подељено је 60 захвалница члановима које су предложили месни одбори. СНС у Кикинди данас броји безмало 4.700 чланова.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!