Ветерани 1994 наступили на турниру у малом фудбалу: Најбољи у Брчком

Кикиндско Удружење Ветерани 1994, учествовало је у Брчком на међународном турниру ветерана у малом фудбалу. Било је то треће гостовање наших ветерана у граду средишту истоименог босанскохерцеговачког Дистрикта, а на турниру је наступило шест екипа, међу којима, први пут, и састав из румунског Жомбоља.

– Наши пријатељи дочекали су нас најбољи могући начин, а, иако резултат у оваквим приликама није у првом плану, освојили смо прво место – каже члан Удружења Драгољуб Репац.

Наредног месеца, 15. јуна, на распореду је Меморијал „Жељко Лазић” у Кикинди.

– Организоваћемо још један у низу, сада већ, нажалост, традиционални меморијални турнир посвећен Жељку који је био оснивач Удружења Ветерани 1994. Истовремено, обележићемо и 30 година постојања, а у госте ће нам доћи пријатељи из Брчког, Жомбоља и Београда – додаје Зоран Милијевић, председник УВ 1994.

Д. П.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!