21 септембра, 2023

Вељко Лолић, стрелац гола за ОФК Кикинду у Бечеју: Наставити низ победа

Остварила је ОФК Кикинда и другу победу у новој сезони српсколигашке „Војводина”, славила је у Бечеју, поновивши тако старт од пре две сезоне у поменутом рангу. Заблистали су млади лавови Андреј Бенке и Вељко Лолић, донели предност од 2:0, Бечејци су запретили смањивши с пенала ближе крају, али тријумф Кикинђана није био угрожен у преосталих петнаестак минута.

– Знали смо да нас чека тешка утакмица против незгодног ривала. Временски услови били су тешки, ни терен није био у најбољем стању, а ми нисмо одиграли баш сјајно, међутим искористили смо шансе, изгледали смо тимски добро и, што је најважније, уписали нова три бода. Пред нама је још један тежак испит, дочекаћемо Јединство из Старе Пазове и занима нас само како да наставимо низ победа – каже Лолић.

И шеф струке Кикинђана Владимир Шпоња, реалан је у осврту на сусрет покрај Тисе.

– Снашли смо се боље од Бечејаца, ми смо прилике крунисали, они не, а на крају голови се само и броје. Посматрајући на тај начин, заслужено смо славили. Верујем, међутим, да моја екипа може играти дисциплинованије, организованије и енергетски боље, јер ови параметри недостајали су нам у Бечеју па да будемо још задовољнији након победе. Играчи увек морају бити на високом менталном нивоу и подређени тиму – истиче Шпоња.

Старопазовчани су стартовали победом и поразом.

– Поглед на резулатате прва два кола наговештава изједначеност лиге, опуштеност се одмах кажњава, а детаљи одлучују у сваком мечу, а тако ће бити и када се на крају сезоне буде подвлачила коначна црта. Јединство има континуитет у Српској лиги, искусног тренера, а екипа која оствари победу у Елемиру, сигурно поседује и квалитет и карактер. Знам да су се током последњих неколико недеља појачали и када се уиграју биће тврд орах сваком ривалу. Респектујемо их, сигурно нам неће бити лако, али верујемо да имамо енергије и знања за наставак доброг ритма у којем смо започели сезону – јасан је Шпоња.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!