Младен Богдан отворио регионалну Олимпијаду пензионера: Разумели сте нас кад је било најтеже

Другу регионалну Олимпијаду за подручје Севернобанатског округа, отворио је данас, у СЦ „Језеро”, Младен Богдан, председник Скупштине Града Кикинде, а догађају су присуствовали и начелник Севернобанатског округа Мирослав Дучић и градска већница Мелита Гомбар.

– Ово ваше такмичење је важан догађај за наш град и зато је и Град Кикинда покровитељ регионалне Олимпијаде. То је наша порука колико смо окренути бризи о старијима и колико им пружамо подршку да буду активни у оваквим спортским активностима. Подржавамо пензионере који су нас разумели када је било најтеже – рекао је Богдан.

Милан Периз, секретар кикиндског Удружења пензионера, додао је:

– Циљ нам је да што више пензионера укључимо у удружења и у активности, па и у овакве спортске. Широм Србије одржавају се оваква регионална такмичења, а крајем септембра и почетком октобра биће одржана Олимпијада на нивоу Србије. Шест екипа, из Кањиже, Сенте, Аде, Новог Кнежевца, Чоке и Кикинде, такмиче сеу пикаду, малом фудбалу, баскету и брзом ходању, а прошле године наши представници, у конкуренцији 102 екипе, били су шести у Србији.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!