27 септембра, 2023

Велики успех гимназијалца Андреја Варге на државном такмичењу из програмирања

Андреј Варга, ученик другог разреда Гимназије “Душан Васиљев” остварио је сјајан успех на државном такмичењу из програмирања ученика средњих школа. Такмичење је одржано протеклог викенда на Факултету инжењерских наука у Крагујевцу.

У конкуренцији ученика свих разреда средњих школа, Андреј је освојио друго место. Захваљујући броју постигнутих бодова, пласирао се на следећи ниво такмичења – учешће на Српској информатичкој олимпијади.

У породици Варга је још један вредан и талентовани члан са победничким геном. Андрејев млађи брат Стефан, ученик осмог разреда ОШ „Свети Сава“, такође ће учествовати на Српској информатичкој олимпијади. Стефан је, као и Андреј, учествовао на недавно одржаном државном такмичењу из програмирања, и освојио прво место. Оба брата су добитници плакете „Свети Сава“.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!