Ватерполисти ЖАК-а нису „подуплали” јесењи тријумф на Тиси: Бечеј се реванширао истом мером

На премијери пред својим навијачима у другом делу сезоне Прве „А” лиге, ватерполисти ЖАК-а остали су празних шака. Бечеј им се у војвођанском дербију, истовремено и окршају за међусобни престиж, реванширао истом мером за јесењи пораз на свом базену покрај Тисе. Вечерас у „Језеру”: ЖАК – Бечеј 7:8 (1:0, 3:4, 1:2, 2:2). Тако су Бечејци на табели прескочили Кикинђане и сада имају бод више од нашег тима који је пао на осмо место, треће одоздо, међутим и даље има комотних седам бодова вишка у односу на шабачку Саву која је претпоследња. Подсетимо, тим који лигу заврши на тој позицији мораће у доигравање за опстанак.

Капитен Немања Будурин био је разочаран епилогом против Бечеја.

– Знали смо да ће бити тешко доћи до бодова, борили смо се, али то није било довољно за наш тријумф. Касно смо се пробудили, после 5:8 стигли смо с два гола надомак изједначења, али тада је времена већ било премало – казао је Будурин.

Тренер Мирослав Мунћан напоменуо је:

– Могло је превагнути и на нашу страну, али били смо опет бојажљиви у нападу. Као и у Земуну минулог викенда, опет смо лоше одиграли с играчем више, шут нас није служио и поражени смо. 

Наредни ривал Кикинђана биће Младост у Панчеву, екипа која је јесенас победила у „Језеру”.

ЖАК: Бушић, Цветић 1, Наћук, Зорић, Будурин 1, Јовановић, Илић 3, Марић 2, Палатош, Гавранов, Симић, Здравкович, Степанов, Видицки. 

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!