3 октобра, 2023

Добар старт Кикинде у наставку АРКУС лиге: Топличанин „прва рецка” у низу

Добро су стартовали рукометаши Кикинде у другом делу првенства АРКУС лиге, победивши у „Језеру” Топличанина из Прокупља резултатом 30:25 (14:13). За играча утакмице проглашен је нови рукометаш у редовима клуба из нашега града Александар Стојановић.

На тај начин Кикинђани су „ударили прву од четири рецке” које планирају, а ако и у предстојећим сусретима против: Пролетера, Југовића и Шамота, такође на свом терену, буду пружили барем овакву партију као против Прокупчана, нема сумње да ће и тада славити и задржати статус елитног лигаша.

Иако је вечерас у појединим моментима било нервозе у редовима домаћина, који је и раније могао преломити меч у своју корист, капитен Станимир Комарек и тренер Горан Куртеш били су задовољни након меча.

– Бодови се пишу, то је најважније, нарочито у првом колу када је и нервоза посебно присутна. И поред свега успели смо да у финишу мирно приведемо меч крају. Пет голова је реална разлика у нашу корист – рекао је Комарек.

Тренер Куртеш додао је:

– Доста смо грешили, али били и борбени против незгодне екипе. Имамо сада две недеље да се добро припремимо за Пролетер који нам долази, а пре тога, већ у уторак, гостоваћемо фавориту Војводини у Новом Саду. Тамо ћемо покушати да што безболније пребродимо тај сусрет.    

МРК Кикинда: Балабан, Кукић, Стојановић 8, Босанчић 2, Лисица, Трнинић, Ђукић (2 одбране, 2 седмерца), Мишков (2 одбране, 1 седмерац), Шијан 5, Врговић 2, Панић 2, Ракић 1, Комарек 6(2), Илијин 4, Гаћиновић (6 одбрана).

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!