Уређени коловози и тротоари у другом рејону

Обновљену пешачку и путну инфраструктуру у другом рејону овог јутра обишли су градоначелник Никола Лукач, начелник Севернобанатског управног округа Мирослав Дучић, члан Градског већа Небојша Јованов, и в. д. директор Јавног предузећа „Кикинда“ Чедо Гверо.

– После замене водоводне инфраструктуре у овом делу града, од Жарка Зрењанина улице до Иђошког пута, Град је одговорио на захтеве грађана и пресвукао асфалтом коловозе и пешачке стазе. Изграђени су и тротоари на местима на којима их није било. Видимо да је то лепо урађено, као што смо и обећали, и хвала грађанима који су нам сугерисали ове радове јер мислим да Кикинда овако треба да буде уређена у свим деловима града.

Директор ЈП „Кикинда“ које је управљач путевима, Чедо Гверо, истакао је да су асфалтни коловози реконструисани у дужини од 2,2 километра, а пешачке стазе – обнављање и изградња, у дужини од 790 метара. Нове стазе урађене су од Албертове улице до Иђошког пута код аутобуског стајалишта и иза Ватрогасног дома. Извођач је суботички „Војпут“, а за овај посао, из буџета Града, издвојено је 27,5 милиона динара.

Напредак у уређењу путне инфраструктуре у Кикинди постигнут је захваљујући доброј сарадњи са покрајинском и републичком владом, нагласио је градоначелник и најавио радове у улици Јована Јовановића Змаја и у другим деловима, како би се створили још бољи услови за живот и рад у нашем граду.

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

Don`t copy text!